MÖT CHARLOTTE 31 ÅR - OCH HENNES VÄG MOT ETT FYLLIGARE HÅR

En dröm om starkt och friskt hår blev starten på Charlotte Dunhoffs sökande efter olika alternativ för att fylla ut svallet. Efter att ha testat allt från extensions till serum, krämer och schampon som inte gjorde någon märkbar skillnad fick hon tips av en manlig vän som själv gjort en PRP-behandling och rekommenderade henne att gå och göra en kostnadsfri konsultation.

Utöver viss fåfänga var också syftet att ge håret den kärlek det behöver efter stressiga perioder med håravfall och att hitta en metod som fungerar långsiktigt. Hon började googla för att hitta en klinik specialiserad på PRP-behandlingar och hittade Frank Hair som vänder sig till både kvinnor och män med håravfall. Charlotte berättar att hon är rädd både för sprutor och blod, men att hon redan under konsultationen kände sig lugnare och att hon också fick chans att ställa frågor, svara på hälsofrågor och gå igenom hela processen tillsammans med sköterskan.

– Efter det gjorde vi en undersökning av min hårbotten, och sen var det dags att ta blod, något som gick väldigt smidigt. Det är ju sjukt hur fina lokaler och snäll personal kan göra att en läskig grej går enkelt och smärtfritt, säger Charlotte.

Sköterskan Sonja centrifugerade därefter blodet för att få fram plasman som de sedan sprutade in i Charlottes hårbotten, där hennes hår behövde mest kärlek.

– Det gick så snabbt och smidigt.

Redan efter andra besöket märkte Charlotte att det hade börjat växa nya hårstrån. Hon tycker absolut att PRP är bästa alternativet om man vill ha ett tjockt och friskt hår, eller om man lider av håravfall. Charlotte rekommenderar alla som mår dåligt av håravfall eller söker något mer långsiktigt bör kolla upp PRP-behandling.

– Lägg pengarna på det istället för krämer, löshår och temporära grejer. Håret är ju något som är så centralt i ens utseende och man vill ju ha bra hår. Jag tycker absolut att självkänslan har blivit bättre och när de nya håret växt ut ännu mer kommer ju självkänslan växa ännu mer!"

SE CHARLOTTES FRAMSTEG HÄR NEDANFÖR

kundcase_framifrån

kundcase_bakifrån