Förebygg håravfall med produkter från FRANK

Produkter mot håravfall

Människor har fler än 100 000 hårsäckar i vår hårbotten, och varje hårsäck kan i sin tur producera två till fyra hårstrån. När hårsäckarna mår bra, ges varje hårsäck möjlighet att använda sin fulla potential. Vårt hår ser då tjockt, frodigt och friskt ut. Många män och kvinnor får dock med åldern en påverkan på hårsäckarna så att de förlorar denna förmåga. Hårsäcken klarar då inte av att producera annat än spröda, korta hårstrån, och med tiden kan hårsäcken helt tappa sin förmåga att producera hår. Håravfall kan bero på flera orsaker som du kan läsa mer om här.

Det finns flera behandlingar som syftar till att motverka håravfall. Alla har däremot inte möjlighet påbörja en behandling varför FRANK har tagit fram flera produkter mot håravfall för att hjälpa dig att optimera just dina förutsättningar att få en yvig kalufs.

Hårfiber

I synnerhet hos män kan första tecknet på ärftligt håravfall vara att håret börjar glesas ut vid kronan. Hårsäckarna har inte samma kraft i sig som de hade förr och hårstråna som dem producerar är därför tunnare än de varit tidigare. Tjockleken på varje hårstrå kan enkelt byggs på genom att använda FRANKs hårfiber.

Genom att använda hårfibret i samband med din morgonrutin kan du enkelt få håret att se tjockt ut igen. Det är inte svårare än att du lägger på 30 sekunder i samband med att du använder ditt hårvax – något du säkert redan gör varje morgon. Läs mer om hur hårfiber fungerar här.

FRANKs schampo och balsam

Tillstånd som påverkar hårsäckarna går sällan att bota med hårvårdsprodukter. Däremot kan håravfall, utöver grundproblemet, ha bidragande orsaker till håravfall. En sådan orsak kan vara en torr, inflammerad hårbotten. FRANKs schampo och balsam är framtagna för att ha en lugnande effekt på din hårbotten, så att hårsäckarna trivs i den miljö de befinner sig i. Formulan för vårt schampo och balsam innehåller också ingredienser som motverkar att hårstråna stöts ur från sin hårsäck.

Läs mer om FRANKs schampo och balsam och hur du själv kan bidra till att dina hårsäckar ska må bra här.